top of page

Centrale Verwarming Installeren & Onderhouden in de regio Maasmechelen? Kies voor Gebroeders Penders Opgrimbie

Centrale Verwarming

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw  centrale verwarming regio Maasmechelen? Zowel voor het onderhoud van uw CV als voor het plaatsen van een centrale verwarming? Dan zit u goed bij Gebroeders Penders Opgrimbie. Op basis van onze 30 jaar lange ervaring bieden wij gegarandeerd vakmanschap tegen een scherpe prijs!

Installatie Centrale Verwarming

Nieuwe installatie nodig? Wij installeren uw centrale verwarming snel en vakkundig. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Gebroeders Penders (Maasmechelen, Opgrimbie) krijgt het voor elkaar. 

Onze professionele aardgas installateurs dragen het CERGA-kwaliteitslabel. Dat toont officieel aan dat onze installateurs een specifieke opleiding hebben gevolgd en dat onze CV installaties voldoen aan de nieuwste regels en normen. Om de kwaliteit nog extra te garanderen, werken we met topmerken zoals Buderus voor uw installatie.

Onderhoud Verwarmingsketel

Bovendien staat Gebroeders Penders Opgrimbie, Maasmechelen in voor het volledige onderhoud en de eventuele herstellingen aan uw centrale verwarming, ook als de installatie niet door ons geplaatst is. We controleren uw mazouttank en hebben ook daarvoor een erkend controleur in huis. 

Bij Gebroeders Penders Opgrimbie is een professionele en snelle service gegarandeerd!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

bottom of page